Emerus je ponosan što može podržati sportske inicijative koje promoviraju zdrav život i zajedništvo među djecom i mladima u našoj lokalnoj zajednici. Naša posvećenost sportu i zdravom načinu života očituje se kroz različite aktivnosti koje podržavamo, a posebno smo ponosni na sudjelovanje u dva izvanredna događaja: malonogometni turnir “Ulica protiv ulice” i Europsko cheerleading prvenstvo.

"Ulica protiv ulice": Najveći malonogometni dječji turnir u BiH

Svake godine, turnir “Ulica protiv ulice” okuplja više od 300 ekipa iz cijele Hercegovine, Dalmacije i Bosne, s preko 1500 sudionika. Ovaj turnir nije samo sportski događaj; on je simbol zajedništva, prijateljstva i sportskog duha. Djeca i mladi iz različitih krajeva imaju priliku pokazati svoje vještine, natjecati se u zdravom duhu i steći nova prijateljstva.

Emerus je s ponosom podržao ovaj turnir, prepoznajući njegovu važnost za razvoj mladih talenata i promociju sporta.

Europsko cheerleading prvenstvo: Put u Norvešku

Osim lokalnih događanja, Emerus je ponosni sponzor i na međunarodnoj razini. Podržali smo odlazak naše cheerleading ekipe na Europsko cheerleading prvenstvo u Norvešku. Ovaj prestižni događaj, koji uživo prenosi Olimpijska televizija, pružio je našim mladim sportašicama priliku da pokažu svoj talent na velikoj sceni i predstavljaju našu zemlju u najboljem svjetlu.

Na Cheerleading Večeri, koja je prethodila odlasku na prvenstvo, sudjelovalo je preko 200 sportaša, a svoje predstavljanje imala je i predjuniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine koja putuje na svoje drugo Europsko prvenstvo u Norvešku. Na Europskom prvenstvu ove godine sudjeluje 3.850 sportaša iz 23 zemlje, što ovu manifestaciju čini izuzetno značajnim događajem u svijetu cheerleadinga.

Podrška lokalnom nogometnom Klubu Široki: Razvoj talenata i Infrastrukture

Emerus je ponosni sponzor nogometnog kluba Široki, koji se ističe svojim uspjehom u BiH ligi i predanim razvojem domaćih igrača. Klub aktivno gradi svoju snagu kroz omladinsku školu podijeljenu u juniore, kadete, pionire i mlađe pionire. Naša podrška, uključujući i nabavu autobusa koji omogućuje svakodnevne treninge u posebnom kampu izvan grada, doprinosi razvoju mladih talenata i infrastrukture kluba.

Zajednički Kroz Sport

Ove inicijative, koje Emerus s ponosom podržava, odražavaju našu posvećenost društvenoj odgovornosti i želju da doprinesemo razvoju sporta među djecom i mladima. Smatramo da su ovakvi događaji ključni za izgradnju zdravih i aktivnih generacija koje će oblikovati budućnost naše zajednice. Uvijek smo tu da podržimo hvale vrijedne akcije iz našeg grada i ponosni smo na sve mlade sportaše koji svojim trudom i zalaganjem pokazuju što znači pravi sportski duh.